Minecraft server hosting

Stel je pakket samen

Stel je pakket snel samen via onze nieuwe pakket tool. Alle mogelijke opties in een overzicht.

Spelers

1 GB - 12 slots
Dit pakket bevat gratis unlimited slots.


Met unlimited slots kan je zelf het aantal spelers instellen.

Huur periode

Schijf

Totaal

gravel server
€4,25
1 GB
12 slots
HDD schijf

Waarom bij koopjeserver hosten?

Snelle support

Bij koopjeserver.nl is het ons doel om de klant te vriend te houden, bij ons kan je dan ook altijd terecht in de livechat voor je vragen. Dit zorgt ervoor dat je niet een paar weken op en neer aan het mailen bent om een klein probleem op te lossen.
Mocht er even niemand in de livechat beschikbaar zijn omdat we bijvoorbeeld even aan het overleggen zijn, dan kan je ons ook nog altijd via Whatsapp bereiken of een suppor ticket achterlaten. Mocht je toch nog ontevreden zijn, twijfel dan niet om een livechat te openen, dan proberen we je weer met een goed gevoel opweg te helpen.

Servers met kwaliteit

Onze servers zijn gehost in de beste datacenters, wat ervoor zorgt dat je altijd zonder lag kan spelen. De servers zijn ook beveiligd tegen DDOS aanvallen waardoor je server altijd online blijft.
Verder houden we onze pakketten graag zo simpel mogelijk zodat je direct aan de slag kan, mocht je toch net wat meer willen dan kan je hiervoor altijd contact opnemen.

Altijd de nieuwste ontwikkelingen

We luisteren graag naar jouw idee, zo hebben we bijvoorbeeld naar de vraag van klanten één dashboard toegevoegd met alle informatie of kan je bijvoorbeeld een subdomein voor je server aanmaken.
Bij koopjeserver vervelen we ons nooit, we vinden dat de website namelijk altijd beter kan en voegen zo wekelijks nieuwe functionaliteiten toe.
Zo kan je sinds kort gemakkelijk antwoord op vragen en interessante tutorials vinden via het tutorials en vragen systeem.

Geen verplichte betalingen

Bevalt het beheren van een minecraft server je toch niet helemaal?
Een week voordat je server verloopt krijg je van ons een mailtje met de factuur voor de volgende periode, op het moment dat de server verlopen is krijg je hiervan nog een herinnering. Als je de factuur niet betaald, wordt de server stopgezet en krijg je ook geen verdere mails om alsnog te betalen.

Handige informatie