Mei update, de privacy wet

Nieuwe privacy wet

Vanwege de nieuwe privacy wet die per 25 mei intreed hebben wij een aantal aanpassingen doorgevoerd op de website en onze algemene voorwaarden aangepast.Wat houdt dit precies in voor jou als gebruiker? In onze voorwaarden kun je precies lezen wat er met je gegevens gebeurdt.

Geen overbodige gegevens

Wij bij Koopjeserver hebben altijd zorg gedragen voor de gegevens van onze klanten en gegarandeerd dat jouw gegevens niet gedeeld worden met derden. Wij vragen bij Koopjeserver enkel noodzakelijke gegevens die nodig zijn voor het leveren van jouw gewenste service. Wij hebben onder andere onze registratie aangepast waarin wij geen overbodige gegevens vragen. Hierdoor maken wij het nog makkelijker om met je eigen server aan de slag te gaan.

Website vernieuwd

De laatste tijd zijn wij behoorlijk vernieuwd. Zo hebben wij de website een nieuw gezicht gegeven en zijn wij hard aan de slag gegaan met het nog makkelijker te maken om je eigen server en/of website te hosten. Dit zullen wij de komende tijd blijven doen met onder andere het ontwikkelen van speciale tutorials. Wij doen het werk zodat jij zo snel mogelijk online kunt zijn.
Terug naar overzicht
18-05-2018 16:00