Momenteel is er een 20% korting op alle servers. Deze is automatisch toegevoegd over alle pakketten.

Wat is Spigot?


1225

Je ziet het steeds vaker, een server die draait op Spigot, maar wat is het nu precies?

Bukkit

Bukkit was een populaire server versie waarin je plugins kan gebruiken. Spigot was hier weer een uitbreiding van die op de achtergrond alles net iets sneller maakte. Je ziet in game dus geen verschil. Bukkit is op een moment gestopt terwijl Spigot nog steeds ontwikkeld wordt.

Spigot voor vanilla Minecraft

Ook voor vanilla Minecraft is Spigot zeer geschikt, zolang je geen plugins in de server hebt zal je geen verschil zien. De reden om dan toch Spigot te gebruiken is omdat Spigot een stuk sneller is als de standaard Minecraft server jar.

Plugins

Als je plugins wil gebruiken dan is Spigot de ideale jar voor je server, er komen steeds meer alternatieven voor Spigot maar deze worden nog niet zo grootschalig gebruikt, met Spigot weet je dus zeker dat je goede prestaties op je server kan behalen.Is het allemaal gelukt?

Als het onverhoopt toch niet allemaal is gelukt, neem dan gewoon even contact op met ons!
Meer informatie?
Of heb je vragen / advies?
Neem contact op via E-mail
Over ons
Wij zijn zelf in het bezit van een minecraft server. Deze server hebben we al bij meerdere bedrijven laten hosten. Echter waren er altijd wel problemen of was het te duur. De oplossing was simpel, zelf een hosting opzetten die al deze punten oplost.
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Volg ons