Geniet van de lente dagen met 40% KORTING! - automatisch toegepast!

Terugblik op 2020

Terug naar het overzicht

Een bewogen jaar

2020 was voor iedereen een bewogen jaar. 2020 kwam met veel uitdagingen maar ook veel nieuwe kansen. Met name ook in de game-industrie zagen we dat er in 2020 in flinke toename was aan klanten wat voor veel bedrijven een flinke uitdaging opleverde. In deze blog kijken we terug op het afgelopen jaar van Koopjeserver.

Support

Altijd op nummer 1 bij Koopjeserver staan onze klanten, vandaar dat we ook met dit kopje beginnen. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij constant aan het verbeteren van onze responsietijd en natuurlijk ook de kwaliteit.

Als doel hadden we dit jaar een responsietijd van gemiddeld 2 uur voor ogen. Ondanks de enorme toename aan klanten en de uitbreiding van onze diensten hebben we het afgelopen jaar een responsietijd van gemiddeld 1 uur gehad.

Daarnaast zijn we efficiënter te werk gegaan dan ooit. Ten opzichte van afgelopen jaar hadden we minder berichten nodig om onze klanten te woord te staan, wat laat zien dat we steeds efficiënter problemen kunnen diagnosticeren bij klanten en kunnen adviseren over passende oplossingen.

En als klap op de vuurpijl hebben we dit jaar een aantal nieuwe support leden mogen verwelkomen aan wie we deze goede cijfers te danken hebben en waarmee we dit jaar nog betere cijfers hopen te behalen.

Nieuwe dienstverlening

In 2020 is de dienstverlening van Koopjeserver uitgebreid naar: Minecraft servers, Minecraft Bedrock servers, ARK server, Rust servers en Terraria servers. Deze enorme uitbreiding was niet onvoorbereid en dankzij de goede voorbereiding is het uitrollen van al deze nieuwe game servers vlekkeloos verlopen. Daarnaast geld de eerder genoemde responsietijd ook voor al deze nieuwe diensten met name dankzij de uitbreiding van ons support team. Tot onze tevredenheid krijgen wij van onze klanten positieve feedback over de kwaliteit van de servers, ondanks dat we nog steeds werken aan het optimaliseren van de servers. En ook dit jaar willen we meer nieuwe games gaan toevoegen!

Aantal klanten flink toegenomen

In 2020 is mede door de corona-crisis het aantal klanten van Koopjeserver gigantisch toegenomen. Hierdoor heeft ons team keihard moeten werken om ervoor te zorgen dat bestelde servers direct beschikbaar waren en te zorgen dat de servers stabiel waren.

Daarnaast moest de support opgeschaald worden om de grote vraag naar hulp te kunnen evenaren, dit heeft er zelfs toe geleid dat we onze eigen doelen voor responsietijd hebben overtroffen.

Nieuwe huisstijl

Het is jullie ongetwijfeld opgevallen dat we dit jaar ook onze nieuwe huisstijl hebben verwerkt in onze website. Dit zorgt voor een nieuw fris uiterlijk en verbetert ook de ervaringen die klanten op onze website hebben.

DDoS aanvallen

Afgelopen jaar hebben we ook een toenamen gezien in DDOS aanvallen op onze Minecraft servers. Echter dankzij het constant monitoren van aanvallen hebben we deze aanvallen voor 100% kunnen afweren waardoor onze uptime van alle servers afgelopen jaar 100% is geweest.

Klaar voor komend jaar!

Ondanks dat afgelopen jaar ontzettend bewogen was, zijn we ook dit jaar weer klaar voor nieuwe uitdagingen waaronder het verbeteren/optimaliseren van onze dienstverlening en support maar ook leuke extra’s. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en ernaar uitkijken om samen met jou de dienstverlening van Koopjeserver te verbeteren. Want alleen met jou als klant komt Koopjeserver nog verder.

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Onze support kan je gegarandeerd verder helpen!

Neem contact op
Meer informatie?
Of heb je vragen / advies?
Neem contact op via E-mail

Categorieën

993 weergaven