Geniet van de lente dagen met 40% KORTING! - automatisch toegepast!

Informatie voor ouders

Wij verkopen onder andere minecraft servers. Dit is vooral populair bij kinderen. Op deze pagina vindt u als ouder/verzorger meer informatie.

Onze doelgroep

Koopjeserver heeft een brede doelgroep, iedereen met interesse in een van onze producten/diensten valt onder deze doelgroep. Echter is het voor kinderen jonger dan 16 jaar wel verplicht om toestemming te vragen aan hun ouders/verzorgers.

Veiligheid

Al onze webshops maken gebruik van een SSL verbinding. Dit zorgt ervoor dat niemand de gegevens tussen u en onze servers zomaar kan stelen. U kunt dit zien aan het feit dat een link met https:// begint, zo is de url van deze website https://www.koopjeserver.nl. Ook kunt u een SSL website herkennen aan het slotje voor de url.

Uw gegevens

Uw gegevens zijn alleen beschikbaar voor ons. Deze zullen dus niet zomaar aan derde partijen worden gegeven. Ook worden uw gegevens beveiligd opgeslagen op onze server.

Kosten

Het aanmaken van een account op koopjeserver.nl is (en blijft altijd) gratis. Bij het aankopen van onze diensten betaalt u alleen voor de geselecteerde periode. Ook kunt uw product/dienst ook ieder moment opzeggen. Aan de hand van de Algemene Voorwaarden bepalen wij of u recht heeft op een terugbetaling.

Account informatie

Wij raden het af om het account van een ander over te nemen, de maker van een account is en blijft de eigenaar van het account. Hij/zij kan dus ook altijd het wachtwoord wijzigen.
Wij zullen nooit naar uw wachtwoord vragen. Indien u een mail ontvangt met de vraag naar uw wachtwoord stuur deze dan door naar [email protected] en verwijder vervolgens de mail.

Wij sturen u alleen e-mails vanaf e-mailadressen die eindigen op @koopjeserver.nl. Vertrouwt u iets niet of krijgt uw een e-mail vanaf een ander adres neem dan alstublieft contact met ons op via [email protected]
Meer informatie?
Of heb je vragen / advies?
Neem contact op via E-mail