Terraria servers

Bij alle pakketen

  • Direct online
  • SSD schijven
  • Inclusief database

Terraria server hosting

Terraria is een land van mysterie. Een land dat jij zelf kunt vormen, verdedigen en waarvan jij met je vrienden plezier kunt hebben. De opties in terraria zijn eindeloos, ben jij een echte actiegamer? Een meesterbouwer? Een verzamelaar? Een verkenner? Terraria is dan zeker iets voor jou!

Terraria hosting

Je begint in terraria dus in een grote wereld en je hebt geen huisje. Je begint dus met het bouwen van een onderdak, dan ga je graven in mijnen naar ores en andere hulpmiddelen. Specialiseer jezelf in een class met keuze uit meer dan 300 wapens van magic tot ranged. Je gebruikt deze classes om verschillende vijanden te bevechten. Deze heb je natuurlijk wel nodig om de enorme eindbazen te verslaan. Ga vissen, rijdt op bergen en vindt vliegende eilanden. Bouw huizen voor behulpzame NPC’s en nog veel meer.

Huizen

De huisjes in terraria zijn als het ware een safe zone. Hier kunnen geen monsters spawnen maar wel NPC’s wonen. Je moet dan wel aan een aantal specificaties voldoen zoals 10x7 blokjes, een volledige muur, een tafel, een lichtbron en een comfort item.

Wapens

De wapens binnen terraria zijn onderdeel van je uitrusting die je natuurlijk niet kan missen in een gevecht. Deze wapens doen in de meeste gevallen meer damage dan de gereedschapsversie. Sommige wapens kun je maken op een werkbank (work bench) of een aambeeld (iron anvil). Ook kun je wapens vinden in schatkisten die in de map staan of door monsters te verslaan. Je kunt ze ook kopen bij een koopman (merchant).

Terraria server hosting

Wil jij graag met je vrienden online terraria spelen? Dat kan door onze snelle terraria hosting. Start daarom vandaag nog je eigen Terraria server bij Koopjeserver.nl. Je server is direct online en je kunt dus direct je eigen wereld starten. Versla jij de eindbazen?

Trailer