Geniet van de lente dagen met 40% KORTING! - automatisch toegepast!

Rust server hosting

Rust server hosting

In Rust is het je doel om een eigen basis te bouwen en de basissen van andere spelers te beroven. Omdat iedereen met dure items rond kan lopen heeft niemand genade met elkaar. Je start met enkel een steen als wapen. Maak een speer en een boog om je zelf beter te kunnen verdedigen.

Zorg ervoor dat je een stevig houten huisje krijgt om je spullen veilig te bewaren. Probeer deze dan zo snel mogelijk naar steen te upgraden later zelfs naar ijzer of zelfs metaal. Ga het gevecht met andere spelers aan om een cargo drop te bemachtigen met bijvoorbeeld rakket werpers of automatische geweren.

Trailer

Pterodactyl paneel

Rust servers draaien wij op het Pterodactyl paneel. Dit is een modern paneel dat ons de mogelijkheden geeft om meerdere games aan te bieden.

Rust updates

Bij Rust is er iedere maand een update. Bij deze update zijn servers ook verplicht om te updaten. Dit zorgt ervoor dat spelers iedere maand opnieuw moeten beginnen. Aangezien de werelden in Rust niet oneindig zijn is dit ook ideal om te voorkomen dat de servers langzaam stil valt.

Rust hosting

Rust kun je alleen spelen maar samen is het natuurlijk veel leuker! Start daarom vandaag nog je eigen Rust server bij koopjeserver.nl. Je server is direct online en je kunt dus direct starten met je server.


Officiële website: rust.facepunch.com
Steam pagina: Rust bekijken op Steam