30% EXTRA KORTING automatisch toegepast op alle nieuwe bestellingen!

Webhosting

Extra snelheid met SSD

Onze webhosting servers zijn uitgerust met de nieuwste SSD schijven waardoor we altijd optimale snelheid kunnen garanderen. Alles om jouw website zo snel mogelijk te laten functioneren!

Altijd en overal bereikbaar

Met onze webhosting ben je altijd overal bereikbaar. Je website is altijd online zonder enige downtime!

Geruime keuze

Waarom wij voor Plesk hebben gekozen is natuurlijk een gemakkelijke vraag om te beantwoorden. Plesk is momenteel één van de grootste web-based hosting-controlepanelen van de wereld. Plesk zorgt ervoor dat het beheren van je website een stuk gemakkelijker wordt. De voordelen van Plesk zijn eindeloos in vergelijking met andere hosting-controlepanelen. De interface van Plesk ziet er super uit en is altijd te bereiken via alle moderne devices (telefoon, computer en tablet).

Functies van Plesk

Zoals hierboven al genoemd zijn de opties van Plesk oneindig. Binnen Plesk kan je hostingpakketten aanmaken en gebruikers toevoegen. Deze gebruikers kunnen binnen Plesk alle hostingpakketten beheren en aanpassen. Je kunt tevens met Plesk direct wordpress installeren of zelfs back-ups maken naar Dropbox. Plesk heeft sinds een aantal jaar ook een app waarmee je je webhosting kan monitoren vanaf je telefoon. Door onze snelle SSD schijven is je Plesk paneel altijd super snel en is je site dus altijd beschikbaar!

Waarom Plesk bij koopjeserver hosting?

Wij zijn al jaren de expert op het gebied van Plesk. Dit controlepaneel gebruiken wij al jaren om onze klanten een stabiele omgeving te garanderen en kennen het programma dus helemaal, zoveel van binnen als van buiten! Natuurlijk is de optimalisatie van dit soort platformen ook erg belangrijk en daar hebben wij van koopjeserver.nl ons helemaal in verdiept om jou dus altijd de beste snelheid te kunnen bieden!