Geniet van de lente dagen met 40% KORTING! - automatisch toegepast!

Webhosting

Extra snelheid met NVMe SSD

Onze webhosting servers zijn uitgerust met de nieuwste NVMe SSD schijven waardoor we altijd optimale snelheid kunnen garanderen. Alles om jouw website zo snel mogelijk te laten functioneren!

Altijd en overal bereikbaar

Met onze webhosting ben je altijd overal bereikbaar. Je website is altijd online zonder enige downtime door het stabiele PATH network!

Geruime keuze

Waarom wij voor DirectAdmin hebben gekozen is natuurlijk een gemakkelijke vraag om te beantwoorden. DirectAdmin is momenteel één van de grootste web-based hosting-controlepanelen van de wereld. DirectAdmin zorgt ervoor dat het beheren van je website een stuk gemakkelijker wordt. De voordelen van DirectAdmin zijn eindeloos in vergelijking met andere hosting-controlepanelen. De interface van DirectAdmin ziet er super uit en is altijd te bereiken via alle moderne devices (telefoon, computer en tablet).

Functies van DirectAdmin

Zoals hierboven al genoemd zijn de opties van DirectAdmin oneindig. Binnen DirectAdmin kan je binnen enkele klikken eigen e-mail accounts aanmaken en beheren. Je kunt tevens met DirectAdmin diverse software installeren zoals WHMCS of Wordpress. DirectAdmin is te bereiken via verschillende apparaten (zoals een telefoon, ipad en computer) en heeft een overzichtelijke interface met onbeperkte mogelijkheden voor jouw website. Door onze snelle NVMe SSD schijven is je DirectAdmin paneel altijd super snel en is je site dus altijd beschikbaar!

Waarom DirectAdmin bij koopjeserver hosting?

Wij zijn al jaren de expert op het gebied van DirectAdmin. Dit controlepaneel gebruiken wij al jaren om onze klanten een stabiele omgeving te garanderen en kennen het programma dus helemaal, zoveel van binnen als van buiten! Natuurlijk is de optimalisatie van dit soort platformen ook erg belangrijk en daar hebben wij van koopjeserver.nl ons helemaal in verdiept om jou dus altijd de beste snelheid te kunnen bieden!