Geniet van de lente dagen met 40% KORTING! - automatisch toegepast!

Minecraft 1.19 The Wild update

Terug naar het overzicht


Sneller dan verwacht is daar de Minecraft 1.19 The Wild update! De focus van de update ligt niet op het toevoegen van veel nieuwe items aan de game. In plaats daarvan, zoals de naam al zegt, zou The Wild update de bestaande biomen en dieren van Minecraft moeten upgraden. Wil jij weten wat deze update in petto heeft? Lees dan verder!

Direct een 1.19 server bestellen? druk hier: https://www.koopjeserver.nl/game-hosting/mc-ssd

Nieuwe biomes

Het eerste en meest enthousiaste deel van de Minecraft 1.19 update zijn alle nieuwe biomen. Momenteel heeft minecraft slechts twee van de nieuwe biomen in de update bevestigd, The Deep Dark en The Mangrove Swamps. Zoals we weten van de Minecraft Live 2021 krijgt de bestaande moeras biome een opknapbeurt, The Mangrove Swamps zal daar onderdeel van zijn.

 

The Mangrove Swamps:

Mangrovebomen:

Mangrovebomen zijn de nieuwe bomen die in The Mangrove Swamps te vinden zijn. Het zijn enorme bomen met veel bladeren en dikke wortelen. Ook kan je in het moeras nieuwe dieren vinden!

Nieuwe dieren

Eindelijk is het zo ver! We hebben er even op moeten wachten maar daar is die dan eindelijk! De Warden is een van de meest verwachte mobs in de game die zal spawnen in The Deep Dark. De Warden zou oorspronkelijk al in de 1.17 update worden toegevoegd aan de game maar werd uitgesteld naar de 1.18 update, wederom werd de Warden uitgesteld naar The Wild update. En daar is die dan!

Warden:

 

Kikkers:

Vuurvliegjes:

Kikkers en vuurvliegjes, ze zijn voornamelijk te vinden in de Mangrove Swamp biome.

Nieuwe items

Boot met kist:

Vergelijkbaar met een mijnkar met kist maar dan met een boot in plaats van een mijnkar. Je kan met slechts één speler in de boot varen als de kist aanwezig is. Verkrijgbaar in verschillende houtenvarianten, waaronder de donkere eiken- en jungle-variant.

Nieuwe blokken

Er zijn een aantal nieuwe blokken in het spel waaronder de blokken die te vinden zijn in The Deep Dark en The Mangrove Swamps.

Mangrove wood

Sculk shriekers

Sculk

Mud

Mud bricks

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Onze support kan je gegarandeerd verder helpen!

Neem contact op
Meer informatie?
Of heb je vragen / advies?
Neem contact op via E-mail

Categorieën

856 weergaven