Profiteer tijdens de koude dagen van 40% KORTING! - automatisch toegepast!

FTB Infinity Evolved

Wat houdt deze mod in?

FTB Infinity Evolved is dé modpack voor de spelers die bijna alle verschillende mods in hun server willen hebben. Denk hierbij aan techniek zoals computersystemen, kernreactors of zelfs aan bloedmagie! Alles kan en zit in dit modpack. Infinity Evolved is niet aan te raden voor de grootste servers maar voor met je vrienden die op zoek zijn naar een lastige uitdaging zeker aan te raden! Wil jij techniek doen? Dat kan in Infinity Evolved. Je kan er ook voor kiezen om meer richting de magische kant op te gaan, je kan magie leren, uitoefenen en de bruutste dingen bedenken. Maar buiten dit alles heeft Infinity Evolved iets wat de rest van de modpacks niet heeft: Gamemodes selecteren. Wil je rustig aan doen? Dat kan, je kan simpelweg kiezen voor de setting ‘Normal’. Maar voor de echte pro’s onder ons is er ook de optie ‘Expert’. Dit maakt het dus een heel stuk lastiger! Denk jij dat jou dit lukt?

FTB infinity evolved server hosting

Ga de uitdaging aan en begin nu nog een Infinity Evolved server! Zo hoef je niet lang te zoeken naar welk modpack bij je past want hier zit alles al in! Kies zelf of je het makkelijk of moeilijk wilt hebben en pas hem dus aan naar jouw eigen wensen.

Mocht je vragen hebben over deze modpack kan je altijd contact opnemen met ons support team. Wij helpen je graag met het vinden van de leukste mods of de beste server voor jou! Hieronder staan onze aanbevolen pakketten voor dit modpack. Neem gerust een kijkje!

Pakketten bekijken

Waarom kies jij voor Koopjeserver.nl?

Direct online

Direct na je bestelling wordt je server opgeleverd, dit zodat je meteen aan de slag kunt!

DDoS protectie

De beste DDoS protectie zodat jouw server altijd bereikbaar is, wel zo fijn!

24/7 support

Staat je favoriete modpack er niet tussen? Onze support installeert deze kosteloos voor je!

Experts op ieder gebied

Kom je er zelf niet helemaal uit? Wij hebben experts op ieder gebiedt waardoor je altijd verder komt.

De grootste gamehosting

We zijn met afstand de grootste game host van de Benelux, je server is hier in goede handen!

Aanbevolen pakketten

Bekijk meer pakketten