Werelden resetten


Dit is een uitleg hoe je werelden verwijderd via Multicraft.

Let op: Maak voor de zekerheid altijd even een backup van je server. Zonder backups kan je het verwijderen van werelden niet ongedaan maken.

Stap 1

Stop je server voordat je begint!

Stap 2

Klik links in het menu op Files en vervolgens op FTP File Access, zoals in de volgende afbeelding:
Multicraft server lijst

Stap 3

Log in op de FTP server door je Multicraft wachtwoord in te vullen:
Multicraft FTP login

Stap 4

  • Selecteer de mappen van de werelden die je wil verwijderen.
    Bijvoorbeeld: world, world_the_end, world_nether
  • Klik op de knop DELETE

 

Stap 6

Start je server weer op, de geselcteerde werelden zouden nu verwijderd moeten zijn en de nieuwe werelden worden weer aangemaakt volgens de instellingen.



Is het allemaal gelukt?

Als het onverhoopt toch niet allemaal is gelukt, neem dan gewoon even contact op met ons!
Meer informatie?
Of heb je vragen / advies?
Neem contact op via E-mail


591 weergaven