Geniet van de lente dagen met 40% KORTING! - automatisch toegepast!

Hoe gebruik je een whitelist?

Ongewenste spelers op je server? Of wil je liever alleen met je vrienden spelen? Dat is geen enkel probleem. Hiervoor kun je een whitelist op je server zetten. In deze tutorial leggen wij je stap voor stap uit hoe je dit doet.

Stap 1

Aan de linkerzijde van ons Multicraft paneel staat een knop met de naam "Console". Als we hier op klikken komen we in de server console terecht. Hier kunnen we de commands uitvoeren en dus ook je whitelist aanzetten.

Stap 2

Om de whitelist aan te zetten voer je het command: "whitelist on" uit. Dit zorgt ervoor dat niemand kan joinen zonder op deze whitelist te staan.

Stap 3

We hebben nu de whitelist aangezet, maar nu moeten we de spelers toevoegen die wél op onze server mogen spelen. Dit doen we met het command: "whitelist add {spelernaam}", Vervang "spelernaam" door de gebruikersnaam van je vrienden of van de spelers die je wel op je server wilt hebben.

Mocht je de whitelist weer uit willen zetten, voer dan het commando: "whitelist off" uit. Hiermee wordt de whitelist uitgezet en kan iedereen weer joinen.

Is het allemaal gelukt?

Als het onverhoopt toch niet allemaal is gelukt, neem dan gewoon even contact op met ons!

Meer informatie?
Of heb je vragen / advies?
Neem contact op via E-mail

Categorieën

7200 weergaven