30% KORTING automatisch toegepast op alle nieuwe bestellingen!

Minecraft 1.15 informatie

Minecraft 1.15 is beschikbaar! Op deze pagina zullen we al onze tips en ondervindingen melden.

Let op: De server versies van 1.15+ zijn nog in development en kunnen dus mogelijk bugs bevatten en instabiel kunnen draaien.

Presaties

Zeer CPU intensief

Onze test-server gebruikt tijdens het vliegen in creative mode tijdens de wereld generatie meer CPU als een volledige modded server.

Geheugen

Wij raden minimaal 2GB SSD aan om aan omdat onze bevindingen vanuit 1.14 een stuk zwaarder waren en wij raden dus ook aan om voor deze versie minimaal 2GB ram te gebruiken.

Updates

De Spigot updates worden actief in de gaten gehouden om zo snel mogelijk betere prestaties te kunnen leveren. Nieuwere versies kunnen zelf geselecteerd worden binnen Multicraft. 

Upgraden van 1.14 naar 1.15

Als je een bestaande wereld wil updaten naar 1.15 raden wij een aantal instellingen aan. Een wisseling van versie kan er voor zorgen dat je wereld corrupt raakt. We zijn bezig met een tutorial hiervoor. 

Plugins

Zorg er altijd voor dat je alleen plugins installeert waarbij vermeld wordt dat deze al voor 1.15 werken. De meeste plugins lijken hun code zonder al te veel wijzigingen te kunnen updaten naar 1.15+

 

Pakketten bekijken


Afbeeldingsresultaat voor Minecraft 1.15 bee

Is het allemaal gelukt?

Als het onverhoopt toch niet allemaal is gelukt, neem dan gewoon even contact op met ons!

Meer informatie?
Of heb je vragen / advies?
Neem contact op via E-mail

Categorie├źn

1210 weergaven