Geniet van de lente dagen met 40% KORTING! - automatisch toegepast!

Hoe maak ik een extra poort aan in Multicraft?

Voor het gebruik van bijvoorbeeld DynMap of andere plugins is het nodig om een extra poort open te stellen. Omdat wij hier veel vragen over krijgen hebben we hier een tutorial van gemaakt waarin we je dit stap voor stap gaan uitleggen.

Stap 1

Als eerste gaan we aan de linkerzijde van het Multicraft paneel naar "Geavanceerd". Hier zien we dan ook een lijstje met verschillende opties.

Stap 2

Om naar het gedeelte komen waar we moeten zijn klikken we op "Extra Poorten". Dan kom je op de pagina uit waar je de extra poort kan vinden.

Stap 3

Nu klikken we aan de linkerzijde van de pagina op "Poort Toevoegen". Dan is het eventjes wachten en dan is er een extra poort gemaakt die je kan gebruiken voor DynMap of Votingplugins.

Stap 4

Zoals je ziet is er nu een extra poort aangemaakt. Deze kun je gebruiken in de configuratie van Votifier of DynMap of een andere plugin.

Let op: Je kan drie extra poorten tegelijk maken. Je kan dus niet oneindig veel poorten hebben. Mocht je een andere willen, kun je er eentje verwijderen en opnieuw aanmaken.

Is het allemaal gelukt?

Als het onverhoopt toch niet allemaal is gelukt, neem dan gewoon even contact op met ons!

Meer informatie?
Of heb je vragen / advies?
Neem contact op via E-mail

Categorieën

2344 weergaven